Program

PK_Homepage_900x600px_2021-10-15_Maridalen.jpg

 

Maridalen trio
Last ned som iCal-fil

Dato: Torsdag 14 oktober 2021
Tid: Kl. 20:00

Pris: 200
Sted: Parken kulturhus

Maridalen er navnet på et av de vakreste områdene i Oslo, men nå også navn på en ny trio som spiller myk og behagelig kammerjazz. Her det bare er å legge sette seg godt til rette i stolen og ta inn de nydelige melodilinjene. Er du i glad i stemningsfull jazz til mørke høstkvelder, eller har du en forkjærlighet for den svenske Jan Johanssons "Jazz på svenska" er dette helt riktig for deg.

Anmelderne skriver 
"De debuterer med innestemme og trekker deg helt inn til seg" (Aftenposten)

"Et av Maridalens tydeligste trekk er mykheten. Det gjelder både for trio og dalføre. At trioen er uten trommer, gjør noe med pulsen. Slagene og rytmikken må hentes inn på andre måter eller glimre vakkert med fravær. Det gir musikken en slentrende karakter, en gjennomgående vuggende kvalitet." (JazziNorge.no)

"Her handler det nemlig om stemning, stemning, stemning. Kontemplativ ro. Og de vakreste melodilinjer. For med et såpass nakent lydbilde som Maridalen har bestemt seg for, er det virkelig viktig at melodilinjen sitter. Og det gjør den på nær sagt alle platens ti komposisjoner." (Stemmegaffel.no) 

"Det er liksom en egen, norsk ro i denne musikken. Gresskledde åssider, gammelt treverk, et alt annet enn nyoppusset kjøkken. Kortreist, melankolsk ro med preg av fortid." (NRK P3)

Maridalen består av 
Anders Hefre – saxofon og klarinett
Jonas Kilmork Vemøy – trompet
Andreas Rødland Haga – kontrabass

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp