Program

PK_FB_Event_1920x1005_vaar21-04-17_LuffenValle (002).jpg

 

AVLYST Hvis hjertet ditt e` varmt
Last ned som iCal-fil

Dato: Lørdag 17 april 2021
Tid: Kl. 16:00

Pris: 290/150
Sted: Parken kulturhus

To gode muligheter til å få med seg en familiekonsert/forestilling med Ålesund og Aafk sanger for alle generasjoner, kl: 16.00 og kl: 19.00, vi ses der!

EN KJÆRLIGHETSERKLÆRING TIL BYEN OG LAGET VED HAVET.LUFFEN VALLE (bildet)er en for mange kjent entertainer, artist, trubadur, utallige konserter og opptredener lokalt og nasjonalt. Luffen er også mannen bak Aafk-Hymna, Vi Vil Ha Må, E`E`Fra Ålesund og en rekke andre kjente og kjære fotball og bypatriot-sanger.

UNGDOMSKORET RESPONS (bildet) har vært støttespillere og hatt ett svært viktig samarbeid gjennom mange år med Luffen Valle sine utgivelser men nevnes spesielt fra når Aafk Hymnen så sitt lys i 2007 og Urokkelige Ålesund som også ble innspilt a capella sammen med Mannskoret Dovre i Ålesund Kirke i 2017.

HVIS HJERTET DITT E`VARMT, er et forfriskende hvileskjær i ei litt annerledes tid med restriksjoner, påbud og forbud. Det er noe Luffen også understreker relanseringen av sangen Steike Lei Av Korona som har gått sin seiersgang på sosiale medier. Det er heller ingen overraskelse at denne innholdsrike familiekonsert/forestillingen vil omfatte Luffens betydelige katalog med etter hvert folkekjære Aafk og Ålesund-sanger helt tilbaketil dette startet med Vi Vil Ha mål. Tittelen på konsert/forestillingen er hentet fra det nye tilskuddet til listen av Aafk-sanger, ikke hørt den før? det er ikke så rart, HVIS HJERTET DITT E`VARMT kan først høres nettopp på denne konsert/forestillingen.Sammen med Ungdomskoret Respons, venner og overraskelser på scenen, inviterer Luffen Valle til en vidunderlig stund med sanger som har blitt kjente og kjære for alle og i alle aldere i bybildet fra 2005 og frem til i dag.Det er sanger som har vært med på å satt stemninga på CLS i by og bygd fra den tiden da alle seter på stadion var fylt opp, stemningsskapende sanger som har blitt sunget i alle sosiale sammenhenger av Ålesundere og Sunnmøringer både hjemme og ute og som er en ren kjærlighetserklæring til laget og byen vår.

HVIS HJERTET DITT E` VARMTEn kjærlighetserklæring til byen og laget ved havet!

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp