Program

magnoolia red.jpg

 

NY DATO // Magnolia Red
Last ned som iCal-fil

Dato: Lørdag 29 mai 2021
Tid: Kl. 20:00

Pris: 250
Sted: Parken kulturhus

Magnolia Reds dynamiske og varierte musikalske univers blir beskrevet som både gjenkjennbart og annerledes på samme tid, rotfestet i den elektriske enden av det etterhvert så vidstrakte 'Americana'-landskapet... De fire (nå fem) medlemmene fra Sunnmøre har siden starten i januar 2017 målrettet bygget opp bandet steg for steg, og 2020 markerer en milepæl i Magnolia Reds historie med utgivelsen av debutalbumet Ancient River, en samling av ti originale låter som i likhet med tidligere utgivelser er innspilt ved Ocean SoundRecordings på Giske.

"Med sin sterkt gitarbaserte musikk har Magnolia Red faktisk funnet sin egen nisje i det norske americanalandskapet."

"A band that grew into their shoes really fast! Norway's Magnolia Red have released a real treasure. Americana, alt-country/rock done so well, it sounds like it ain't their first rodeo."

"Plutselig! Når det går an å si at vi har plass til et nytt Midnight Choir, dukker Magnolia Red fra Ålesund opp med albumet Ancient River."

"...And they’re from Norway. Anything tagged as Americana and based in Norway is a winner. This is no exception. Something special right here."


Her snakker vi om en kvartett fra Vestlandet som spiller musikk som om de var fra Vestkysten. Og, det er de jo forsåvidt, bare fra et annet kontinent. Debutalbumet ble spilt inn i Ocean Sound Recordings, og den låter rett og slett fabelaktig frisk og sprek. Karene spiller som gamle proffer, de låter som Dire Straits det ene øyeblikket, for så å høres ut som Tom Petty, og låten etter minner de meg om Springsteen. Og når jeg i tillegg får følelsen av at The Band er et band (!) de har hørt mye på, så skjønner de fleste at dette er veldig fine saker. Skal du bare sjekke ut et par låter før du kjøper skiva så kan rocka «Signs That Passed», vakre «Mountains of the North» og tittelsporet gi deg en grei pekepinne på hva du har i vente.
(Johnny Wilhelmsen/ Offbeat)

 

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp