Program

plakat.JPG

 

Teatret Vårt: Deilig er jorden
Last ned som iCal-fil

Dato: Onsdag 18 november 2020
Tid: Kl. 18:00

Pris: 180
Sted: Arbeideren

Deilig er jorden

Leken juleforestilling for hele familien.

Jula nærmer seg i det lyserøde landet. Hver dag før jul åpner keiseren dørene til palasset og inviterer alle inn til sitt fantastiske popshow! Han synger splitter nye låter, i nye kule klær. Han er en julestjerne! Men en dag får palasset uventet besøk av en fremmed jente som bærer på en stor hemmelighet.

Jenta påstår at jula har forsvunnet. Keiserens reparatører mener hun tar feil, og prøver alt de kan for å få henne til å passe inn i deres syn på verden. Det går ikke helt etter planen. Hva skjer når den store hemmeligheten avsløres? Våger hun å stole på sin egen julestemning?
Velkommen inn i et behagelig univers hvor alle er fornøyde, alle er glade, ingen er triste eller syke, alle problemer er borte, og livet er perfekt! Eller … er det overhodet mulig? Og stemmer det at jula varer fra september og helt til påske?
Deilig er jorden er en leken og musikalsk fortelling om å stille spørsmål ved tilværelsen og å finne veien hjem til jul.
Alle fra 4 år og oppover vil kose seg med denne forestillingen.

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp