Program

eidsvåg nett.jpg

 

Bjørn Eidsvåg m/band
Last ned som iCal-fil

Dato: Onsdag 04 november 2020
Tid: Kl. 18:00

Pris: 495
Sted: Parken kulturhus

I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Med seg til *by* har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Merk: På grunn av korona-restriksjoner og avstandsregler må vi plassere publikum manuelt i salen, for å sikre at regelen om én meters avstand blir opprettholdt. Seteplasseringer blir sendt ut på epost før arrangementet

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. 

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta Parken kulturhus igjen. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.  

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp