Program

Dag-Filip Roaldsnes m ensemble.jpg

 

Utsolgt! Dag-Filip Roaldsnes m/ensemble
Last ned som iCal-fil

Dato: Fredag 04 september 2020
Tid: Kl. 21:00

Pris: 350
Sted: Foajeen på Parken kulturhus, Kulturstrøm

4. september 2020 kjem Dag-Filip Roaldsnes ut med sitt nye album Resonans på NORCD. Med Resonans markerer Roaldsnes slutten på ein trilogi (I eit landskap 2016 og Først 2012) og 10-års jubileum for sitt ensemble. Dette skal feirast med release-konsert på Parken kulturhus med Dag-Filip Roaldsnes og hans ensemble.  

Ensemblet består av dei fremste musikarane landet vårt har å by på, med ein interessant miks av klassisk- og jazzmusikarar. Musikken kan beskrivast som kammerjazz, og er komponert av Dag-Filip Roaldsnes, som fekk kunstnarstipend frå Møre og Romsdal fylkeskommune i 2017. 

Dag-Filip Roaldsnes er ein norsk pianist og komponist med mastergrad i utøvande jazzpiano frå Norges musikkhøgskule, der han studerte hos Misha Alperin. For sitt debutalbum Først  fekk Roaldsnes Ungjazzprisen i 2012, og kom på lista over årets jazzdebut av Terje Mosnes i Dagbladet.  

Om albumet I eit landskap skreiv Mosnes: 

«I eit landskap» kan trygt beskrives som nok et betydelig steg for den 31-årige pianisten/komponisten, som allerede i 2012 ble hedret med Ungjazzprisen. - Terje Mosnes, jazzinorge.no 

 

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp