• Hjem
  • Program
  • AVLYST // Nordic Tenors «Viva la Musica»

Program

VIVA 960x640.jpg

 

AVLYST // Nordic Tenors «Viva la Musica»
Last ned som iCal-fil

Dato: Mandag 31 august 2020
Tid: Kl. 17:30

Pris: 420
Sted: Parken kulturhus

Kjære publikum,
Nordic Tenors´ to konserter i august er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få refundert sine billetter. Merk at det vil gå noen virkedager før beløpet er tilbake på konto.

Vi håper å se tenorene tilbake på kulturhuset i desember.

Sjekk ut vårt program med mindre konserter utover høsten.

—  

Forestillingen vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. «Viva la Musica» er et spansk uttrykk, og betyr «lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humor som vil gi lattermusklene god trim!

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp