Program

0925 Romeo og Julie 2.png

 

Teatret Vårt: Romeo og Julie
Last ned som iCal-fil

Dato: Onsdag 25 september 2019
Tid: Kl. 19:30

Pris: 300/240/150
Sted: Arbeideren

Romeo & Julie
En teatereksplosjon om det sinnssyke vi kaller kjærlighet

Romeo og Julie ... & Jonas & Nina & Anna & Per & Joseph & Ghandi & moren din & rektor på ungdomsskolen & hun du gråt over i fire uker sammenhengende & han japanske samuraien som hadde et godt øye til nabojenta & alle som ga opp & alle som trodde på noe større, noe vakrere.

Romeo & Julie er en forestilling om dem alle. Om den ene store tingen som binder oss alle sammen, til alle tider. Og ikke minst om to tenåringer som snubler inn i hverandre, og hva som skjer når det føles som om hele verdenshistorien er imot dem.

Romeo & Julie er teater og fest; en eksplosjon av en forestilling full av video, musikk, kostymer, humor, dansing, grining, flørting og en følelse av å være midt i hele verdenshistorien. Med Sara Fellman og Lars Rydjord i tittelrollene tar vi med publikum på en maksimalistisk og helhjertet beskrivelse av hva denne sinnssyke kjærligheten er og har vært, til enhver tid.

Historien om verdens mest berømte kjærestepar ble skrevet av William Shakespeare for over 400 år siden! Men kjærligheten blir aldri gammel. Romeo & Julie viser oss hva kjærlighet, lengsel, drømmer og tap betyr i vår tid.

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp

Kontakt

Parken kulturhus
Parkgata 3B
6003 Ålesund
70 16 24 68