Nyheter

Ledige stillinger!

lydteknikerLedige stillinger hos oss!

Vi har større aktivitet enn på lenge, og trenger flere hender, øyner og ører. Vi lyser derfor ut følgende stillinger

Lydteknikker

Nyopprettet, fast 100 % stilling på Parken kulturhus. Vi ser etter ein faglig kompetent person med gode samarbeidsevner, som både kan avvikle forestillinger og arrangementer, assistere leietakere og ta vedlikehold av det tekniske utstyret. For full utlysning, se her

Arrangementsverter

Vi søker nå inntil 3 arrangementsverter i 20 % fast stilling. Vi ser etter deg som er fleksibel, utadvent, glad i folk, initativrik og som brenner for kulturformidling. Som  del av arrangementsstaben vår er du med på å skape gode opplevelser for både artister og publikum.  

For full utlysning, se her

 

Markedsansvarlig (vikariat)

Parken kulturhus har ledig vikariat for markedsansvarlig i 60 % stilling, med tiltreding etter avtale. Du vil bli med i kulturhusadministrasjonen, og ha ansvar for markedsføring og informasjon om kulturhusenes innhold på alle flater. Vi ser etter noen som er har spesielt god innsikt i digitale verktøy og sosiale medier.

For full utlysning, se her

 

Børsen stenger 1.11

Som mange har fått med seg, så har vi startet billettsalg på bibliotekene på Moa og i sentrum. Bakgrunnen er at Børsen stenger, og administrasjonen flytter inn i nye kontorer på Parken kulturhus.

Siste åpningsdag på Børsen blir fredag 1. november.

Les mer

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp

Kontakt

Parken kulturhus
Parkgata 3B
6003 Ålesund
70 16 24 68