Program

Marit_Voldseter-Null_i_biologi.jpg

 

Marit Voldsæter - AVLYST!
Last ned som iCal-fil

Dato: Fredag 12 april 2019
Tid: Kl. 19:00

Pris: 470
Sted: Parken

Marit Voldsæter må dessverre avlyse forestillingen «Null i biologi» i Parken Kulturhus, Ålesund fredag den 12. april, kl. 19.00.

I en episode, som hun også har omtalt på sin Facebook-side, har hun skadet seg i et slikt omfang at hun ikke vil være i stand til å gjennomføre forestillingen i Ålesund.
Det sitter alltid langt inne å avlyse en forestilling, men i dette tilfellet lar det seg altså ikke å gjennomføre forestillingen som planlagt.

Alle billetter blir refundert.

Marit Voldsæter og Stand Up Norge AS beklager det inntrufne på det sterkeste.

 

 

 

Etter en formidabel suksess med forestillinger, turnéer, egne TV-serier på NRK og flere utmerkelser var Kvinner På Randen historie Høsten 2005. Tilbake stod Marit Voldsæter fjellstøtt på egne ben, noe hun viste med den kritikerroste forestillingen Med ræven i fatle! som gikk sin seiersgang over det ganske land, som også ble premiert med Komipriser, heder og ære i 2007.

Etter kritiker- og publikumssuksessene «Drit i å danse!», «Med ræven i fatle» og «Rett fra skrumpleveren» er det nå showet «Null i biologi» som gjelder!

Med sine presise rolletolkninger, årelange sceneerfaring og publikumstekke vinner Marit publikum hver gang hun tar scenen. At dette er underholdning av ypperste merke hersker det ingen tvil om. Har du ikke opplevd denne hysterisk morsomme bergenseren er det på høy tid nå. Og for all del - se opp for kommende krumspring fra denne allsidige komikeren.

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp

Børsen

Lorkenesg. 2 (Arbeideren)

Åpningstid:
Mandag - fredag kl  09 - 15