Nyheter

Aurora skal overta

PB043788Tryllekunstner Tito er klokkeklar på at det er datteren som kommer til å bli sjefen i magileiren. Torsdag vil han sammen med sin 13 år gamle datter prøve å sette ny verdensrekord på Parken kulturhus.

Tekst: Ingeborg Refsnes

Torsdag skal Aurora lede et shownummer hvor pappa Tito ligger i en glasskiste, og på under fem sekund skal de to bytte plass.

-Vi har gjort det før, men vi skulle gjerne hatt det dokumentert, sier Kenneth «Tito» Remme.

Han legger ikke skjul på at han er stolt av datteren som nå får et økende antall invitasjoner om å delta på ulike festivaler og show.

-Slik Aurora utvikler seg, ser jeg at hun kan få fantastiske muligheter i den magiske verden, sier Kenneth Remme, som beskriver datteren som trygg og naturlig på scenen 

Familegeskjeft 

-Hvilke kvaliteter kreves av en tryllekunstner?

- Du må ha en forståelse av magi, av hva som skjer. Du må kunne øve nok. Og så må du være god på formidling. Der Tito har Aurora med seg på scenen, sitter sønnen og styrer lyd og lys. Hans eldre datter er med så ofte hun kan og rigger scene og ser til at alt er hvor det skal være. Barnebarnet følger med og hjelper til i kulissene, og hun drømmer om å kunne følge i tante Aurora sine fotspor.

Tito forteller at det er viktig for ham å kunne kjøre show som de nå skal på Parken. Dette gjør de for å utfordre seg selv, og gjøre kunster i stort format som imponerer publikum.

Stort format

- Vi tar Magien vår til et nytt nivå for å vise at vi også gjør andre ting en det man ser i bursdager og på festivaler sier Kenneth Remme.

Det han er mest spent på er en forutsigelse hvor 7 forskjellige mennesker i salen skal svare på spørsmål, hvor utfallet kan bli veldig forskjellig fra gang til gang Spørsmålene har han selv svart på før showet starter. Svaret har han lagt i en boks som er låst med hengelås og som står synlig for publikum hele tiden. Det store spørsmålet er om det stemmer med svaret fra Publikum.

- Jeg skal vise at jeg kan forutse hva de helt tilfeldige mennesker har svart, sier Remme, alias «Tito», som strutter av selvtillit før showet:

Dette showet vil du ikke gå glipp av. Dette blir like fascinerende for voksne som for barn, lover magikeren. Tito og Aurora planlegger å turnere i resten av landet, og hevder dette er siste showet på troligst et par år i Ålesund. 

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp

Børsen

Lorkenesg. 2 (Arbeideren)

Åpningstid:
Mandag - fredag kl  09 - 15