Kultur i Ålesund - Parken kulturhus og Arbeideren - Riksteatret: Folk og røvere i Kardemomme by

Riksteatret: Folk og røvere i Kardemomme by

Riksteatret: Folk og røvere i Kardemomme by

24 februar 2018 13:00

(Lagre i kalender)

Parken kulturhus

Riksteatret: Folk og røvere i Kardemomme by

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert!

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by - en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen på kulturhuset der du bor. Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk. 

Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!Kjøp billetter Pris: 250 NOK
Teater    |    Parken kulturhus


Ålesund kommune byvåpen

Ålesund kommune, virksomhet kultur
Børsen i Lorkenesg. 2 | Tlf 70 16 24 66
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Parken kulturhus
Parkgt. 3B

Arbeideren kulturhus
Lorkenesg. 2