Kultur i Ålesund - Parken kulturhus og Arbeideren - Teatret Vårt: Tjalve og Roskva - det store kappløpet

Teatret Vårt: Tjalve og Roskva - det store kappløpet

Teatret Vårt: Tjalve og Roskva - det store kappløpet

03 mars 2018 18:00 - 22 mars 2018 00:00

(Lagre i kalender)

Arbeideren kulturhus

Teatret Vårt: Tjalve og Roskva - det store kappløpet

Tjalve og Roskva

Det store kappløpet

Tjalve og Roskva forbereder seg til et stort kappløp. Tjalve er en av de raskeste til å løpe, men plutselig blir han så redd for å tape at han ikke vil være med i løpet likevel.

Da kommer Roskva til å tenke på den gangen de var med Tor med hammeren til Utgard. Tor ville utfordre jotnene, slik at det en gang for alle skulle bli klart for hele verden hvem som var sterkest, raskest og smartest av dem alle. Jotnenes hersker, Utgards-Loke verdiget dem nesten ikke med et blikk da de kom for å utfordre jotnene. Og hvem var det Tor valgte til å løpe om kapp med Huge? Jo, Tjalve. Og da var ikke Tjalve redd for å tape i det hele tatt.

Myter er evig aktuelle. De forteller oss ikke bare om for lenge siden eller i gamle dager. Myter har en egen verdi som når vi setter dem inn i vår tid kan holdes opp og fortelle om , alltid og hver gang. Bli med Tjalve og Roskva inn i den norrøne mytologien – til den gangen guden Tor tok med seg to menneskebarn til Utgard for å kjempe mot jotnene; de store kjempene.

Norrøn mytologi møter vår tid i denne lekne og morsomme forestillingen fylt med fart og spenning for hele familien fra 6 år.Kjøp billetter Pris: 160 NOK
Teater    |    Arbeideren kulturhus


Ålesund kommune byvåpen

Ålesund kommune, virksomhet kultur
Børsen i Lorkenesg. 2 | Tlf 70 16 24 66
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Parken kulturhus
Parkgt. 3B

Arbeideren kulturhus
Lorkenesg. 2